Újdonság
Az apróhirdetések oldalon ingyenesen is feladhatja hirdetését!

Az ingyenes hirdetések csak az apróhirdetések aloldalon jelenik meg, és csak 1 db kép csatolható a hirdetéshez.

Az ingyenes feladáshoz kattintson erre a linkre (erre a mondatra) és töltse ki az űrlapot.
Amennyiben bármi kérdése lenne, írjon nekünk az info@svedmasszazs.com email címre.

Hirdetőknek:
Az erotikus-masszazs.com weboldal kizárólag masszőr keresés céljából jött létre, ezért az itt hirdetők és látogatók a belépéssel együtt tudomásul veszik az 1999. évi LXXV. törvényben foglaltakat, amely szerint szexuális szolgáltatást semmilyen formában sem lehet hirdetni.

Az oldalon megjelenő képekért és információkért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak. Csak azon képek illetve hirdetők valódiságát garantáljuk, amely képeken szerepel az erotikus-masszazs.com vízjele.

Ha kérdése, észrevétele van, írjon emailt az info@svedmasszazs.com email címre.

Amennyiben megtetszett az oldalunk, és szeretne szerepelni rajta hirdetőként, keressen meg bennünket az info@svedmasszazs.com e-mail címen.

Hirdetési díjak:

Az oldalon található hirdetésekhez hasonlóan Ön is megjelenítheti hirdetését.

A hirdetés ára havi 2.000 Ft (A http://erotikus-masszazs.com oldalon jelenik meg a hirdetés, kiemelt hirdetőként, saját aloldallal!)

A hirdetés ára havi 5.000 Ft. (Az alábbi 3 oldal mindegyikén, kiemelt hirdetőként, saját aloldalakkal)


Hirdetésfelvétel, kapcsolat: info@svedmasszazs.com


Ezért az összegért 4 weboldalon is megjelenhet a hirdetése!

- A http://svedmasszazs.com oldalon,
- a http://masszoz.com oldalon,
a szexpartnerhirdetesek.com oldalon,
- és a http://erotikus-masszazs.com oldalon is. (Természetesen csak azokon az oldalakon jelennek meg a hirdetések, ahol Ön szeretné.)

A havi 5.000 Ft-os hirdetési díjért mindhárom weboldal főoldalán valamint kiemelt hirdetésként ( az ár már ezt is tartalmazza) minden aloldalon is megjelenik a hirdetése, valamint külön aloldalon is megjelenik a hirdető adatlapja.

A hirdetésekhez bármennyi kép csatolható!

További lehetőség:

Lehetőség van arra is, hogy a megjelenítendő képekre hitelesítő vízjel is kerüljön, amivel mi is garantáljuk az oldal látogatói számára, hogy a képeken valóban a hirdető szerepel. (Egyre fontosabb a vendégek a számára, hogy biztosak lehessenek abban, hogy valóban a hirdető szerepel a képen. A vízjellel ellátott képekkel nem tudnak visszaélni egyéb oldalakon sem.)

Hirdetésfelvétel, kapcsolat: info@svedmasszazs.com


Ajánlja ismerősét kedvezmény:

Ha ajánlja ismerősének, kollégájának is weboldalunkat, akkor az ő hirdetése után havonta 1.000 Ft-ot fizetünk Önnek.

Például ha Ön 1 hirdetőt ajánl akkor 5.000 Ft helyett Önnek csak 4000 Ft-ot kell fizetnie minden hónapban, amíg ismerőse is hirdet nálunk.

Ha 2 hirdetőt ajánl akkor 5.000 Ft helyett Önnek csak 3.000 Ft-ot kell fizetnie minden hónapban, amíg ismerőse is hirdet nálunk.


Hirdetésfelvétel, kapcsolat: info@svedmasszazs.com

Copyright © 2011 www.erotikus-masszazs.com Minden jog fenntartva. A oldalon található szövegek és képek szerzői jog védelem alatt állnak!